Nameštaj Oganj | STOLICE

Stolice - modern line

MODERN   |   RUSTIC

MODERN   |   RUSTIC


Ne ustručavajte se da svoj prostor ukrasite stolicom od kovanog gvožđa, komadom nameštaja koji predstavlja sinonim za luksuz, prefinjenost i eleganciju. Bez obzira na to da li želite da u svoj dom ili radni prostor unesete toplu i prijatnu atmosferu ili pak da enterijer oplemenite sofisticiranošću i raskošću, naše stolice od kovanog gvožđa mogu biti vaš idealni saveznik.
Sam materijal odiše prestižem, što pruža mogućnost nama kao proizvođačima ovih stolica da izradimo nameštaj vrhunskog kvaliteta, koji u isto vreme može biti robustan ali i elegantan i rafiniran. Jedan ovakav komad nameštaja se može lako prilagoditi različitim stilovima uređenja prostora, od najtradicionalnijih do najsavremenijih. Lako se može kombinovati sa svim dekorativnim elementima i prilagoditi u različitim okruženjima.
Stolica od kovanog gvožđa je savršen element za stvaranje prijatne i otmene atmosfere, a pored toga u pitanju je bezvremenski komad nameštaja koji nema rok trajanja. U našem asortimanu nalazi se široka paleta različitih modela koje mogu zadovoljiti i najzahtevnije želje kupaca, a sve zahvaljujući pažljivoj i posvećenoj izradi, koja podrazumeva dug put od kovačkih vatri, preko ručnog kovanja svakog elementa, njihovog spajanja, pa sve do stroge kontrole kvaliteta.

Kao i ostali nameštaj od kovanog gvožđa, tako i naše stolice izrađene od ovog cenjenog materijala predstavljaju veoma elegantan i rafiniran komad i smatraju se vrhunskim nameštajem. Stolice su u potpunosti dizajnirane tako da izgledaju upečatljivo, prefinjeno i luksuzno, ali i da ostanu čvrste i stabilne tokom vremena. Posetite nas i odaberite luksuznu stolicu koju ćete obožavati!
ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Sistem "KLJUČ U RUKE"

Prepustite nama kompletno izvođenje radova po Vašem ili našem projektu.

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima