Nameštaj Oganj | KLUB STOLOVI

Klub stolovi - rustic line

MODERN   |   RUSTIC

MODERN   |   RUSTIC


Klub stolovi iz našeg asortimana predstavljaju idealno rešenje za odlaganje sitnica koje vam mogu biti uvek na dohvat ruke dok ste u prolazu predsobljem ili dok se odmarate u dnevoj sobi na omiljenoj garnituri ili fotelji. Pored svoje praktične uloge, fino izrađeni klub stolovi takođe su i savršeni dekorativni detalj u svakom prostoru. U okviru naše ponude pripremili smo vam izuzetan izbor klub stolova od kojih će sigurno makar jedan odgovarati vašem senzibilitetu i estetici.
Klub stolovi od kovanog gvožđa odlikuju se izuzetnim kvalitetom, postojanošću, a uz sve to su veoma elegantni, upečatljivi i obdareni bezvremenskom lepotom, pa u svaki prostor unose neophodnu dozu otmenosti i prefinjenosti. Nameštaj izrađen u ovom stilu nije samo elegantan i otporan, već sa sobom nosi i specifičan rustični šarm, koji dodatno oplemenjuje svaki enterijer.
Naš asortiman klub stolova od kovanog gvožđa izrađen je korišćenjem tradicionalnih tehnika uz pomoć vrhunskih majstora svog zanata. Sve počinje zagrevanjem gvožđa, zatim ručnim kovanjem svakog pojedinačnog elementa, da bi se naposletku sve to pažljivo spojilo u jednu impozantnu celinu. Koji god model da izaberete, nećete morati da brinete o tome kako će se uklopiti u vaš enterijer, jer su savršeno pogodni za kombinovanje u različitim stilskim uređenjima.
Svaki komad našeg nameštaj je i te kako u trendu, a uz pomoć naših klub stolova možete urediti svoj željeni prostor tako da svakoga ostavite bez daha. Pogledajte ponudu i odaverite klub sto u kojem ćete uživati svakog trenutka.

MERMERI I KVARCITI


U ponudi imamo veliki broj mermera, kvarcita, granita i oniksa. Ovi materijali su primaran izbor naših klijenata a mi ćemo pomenuti samo neke od mnogobrojnih.

EMPERADOR LUCIDO


Zemlja porekla: Španija

DAINO


Zemlja porekla: Italija

PREMIUM WHITE


Zemlja porekla: Grčka

NERO MARQUINA


Zemlja porekla: Španija

PORT LAURENT


Zemlja porekla: Italija

VERDE GUATEMALA


Zemlja porekla: Indija

RAINFOREST GREEN


Zemlja porekla: Indija

DRVO


Prilikom izrade ploča za stolove i klub stolove najčešće koristimo hrast i jasen. Pored te dve vrste u stalnoj ponudi imamo i domaći orah, bukvu, američki orah, mahagoni i tikovinu. Sve vrste drveta su prvoklasne, impregnirane i imaju idealan procenat suvoće materijala između 11 i 12%.

JASEN

HRAST

AMERIČKI ORAH

MAHAGONI

TIKOVINA

STAKLO

Staklo je još jedan materijal koji imamo u ponudi za stolove i klub stolove. Radi Vaše bezbednosi, stakla mogu biti kaljena ili Pamplex. Takođe, staklo može biti u boji
(bronzano, dim sivo, belo,...), providno ili peskirano.

PROVIDNO STAKLO

FURNIRANI MEDIJAPAN

Ako želite savršenu teksturu drveta onda je furnirani medijapan pravi izbor za Vas. Listovi prirodnog drveta debljine 5 milimetara se u presama lepe za savršeno ravnu ploču medijapana i time se dobija ploča po želji. Ponuda furniranog medijapana je bogata i između ostalog sadrži hrast, američki orah, jasen,…

FURNIRANI MEDIJAPAN

ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Sistem "KLJUČ U RUKE"

Prepustite nama kompletno izvođenje radova po Vašem ili našem projektu.

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima