Nameštaj Oganj | RAZNO

Opremite Vaš enterijer

Svećnjaci, kolica, figurice i drugi dekorativni predmeti takođe su deo naše ponude modela od kovanog gvožđa. Prilikom uređenja eneterijera mora se voditi računa i o nezaobilaznim sitnicama, koje na savršen način mogu da upotpune dizajn i dodatno oplemene vaš dom ili eksterijer. Ručno kovano gvožđe svakom modelu daje posebnu dozu elegancije i luksuza, stoga su ovi komadi nezaobilazni kod svakoga ko vodi računa o stilu i estetici.
Pogledajte našu ponudu i pronađite detalje koji će se idealno uklopiti u vaše prostorije ili dvorište i uneti u njih neophodnu dozu šarma, prefinjenosti i luksuza. Sitnice život znače, pa nema sumnje da će i naši raznorazni modeli od kovanog gvožđa vaš životni prostor učiniti lepšim i prijatnijim.
ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Sistem "KLJUČ U RUKE"

Prepustite nama kompletno izvođenje radova po Vašem ili našem projektu.

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima