Nameštaj Oganj | LAMPE I LUSTERI

Lampe i lusteri

Nastale u tradicionalnim kovačkim vatrama naše lampe i lusteri, izuzetno velike estetske i umetničke vrednosti, stvorene su da traju vekovima. Zbog svih svojih besprekornih karakteristika, lampe i lusteri od kovanog gvožđa koje proizvodimo u našoj fabrici trebalo bi da budu i vaš izbor, ukoliko poželite da svoj životni ili radni prostor oplemenite jednim ovako otmenim detaljem.
Lampe i lusteri su uglavnom poslednji na listi dodataka pri uređenju enterijera, a zapravo su jedan od najatraktivnijih komada koje možete uneti u svoj prostor, zato treba obratiti posebnu pažnju pri njihovom izboru. Lampe i lusteri iz našeg asortimana su izuzetno čvrsti, stabilni, postojani, veoma atraktivni i potpuno funkcionalni, pa nema sumnje da će zadovoljiti kako estetske tako i praktične potrebe.
Naš izbor stonih lampi i lustera od kovanog gvožđa postavlja standarde za svaku prostoriju kada su u pitanju funkcionalnost i dekor. Svestrani i živopisni komadi od kovanog gvožđa, ne samo da svojim impozantnim oblicima privlače pažnju na sebe, već su tu da potpuno izmene doživljaj i atmosferu u svakoj prostoriji.
Pogledajte sve lampe i lustere od kovanog gvožđa u našoj kolekciji i odaberite komade po svojoj meri.
ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Sistem "KLJUČ U RUKE"

Prepustite nama kompletno izvođenje radova po Vašem ili našem projektu.

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima