Nameštaj Oganj | KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj

Kupatilski nameštaj je neizostavni deo pri uređenju ovog prostora s obzirom na to da on daje finalni izgled samog kupatila. Pri odabiru elemenata nameštaja za kupatilo trebalo bi obratiti pažnju na stil, boje i materijal jer je sve to od ključnog značaja za celokupnu estetiku ove prostorije. Zato vam preporučujemo modele iz naše ponude, u vidu jedinstvenih držača za peškire izrađenih od kovanog gvožđa.
Kupatilo bi trebalo da bude vaša privatna oaza za opuštanje, pa je zato veoma važno da ga opremite sa ukusom i stilom. Elementi od kovanog gvožđa tu su da daju pečat svakoj prostoriji, stoga nemojte previše oklevati kada je izbor ovakvih modela u pitanju.
Prilikom opremanja kupatila ne smete da zaboravite na sve one sitnice koje su vam svakodnevno potrebne u kupatilu. Zbog toga je kupatilski nameštaj podjednako važan, a posebno držači za peškire s obzirom na to da vam omogućavaju da kupatilo učinite urednijim i lepšim. Svojim dizajnom naši držači za peškire od kovanog gvožđa pomoći će vam da se u kupatilu zaista opustite i uživate.
ime unosite i dodatnu dozu šarma u sam prostor.
ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Najbrža isporuka

Isporuka artikala od 1 do 7 radnih dana

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima