Nameštaj Oganj | KREVETI I NOĆNI STOČIĆI

Kreveti i stočići

Nemojte se čuditi što kreveti iz našeg asortimana nose imena ili po grčkim bogovima ili po najsjajnijim zvezdama u svojim galaksijama. Ukoliko za vašu spavaću sobu odaberete jedan od njih i sami ćete se uveriti da su oni zaista prave zvezde našeg asortimana, a vi ćete se osećati kao božanstvo dok spavate u njima. Njihov raskošan izgled i dokazani kvalitet razlog su zbog kojeg svaka osoba istančanog ukusa mora imati jedan u svojoj spavaćoj sobi.
Izrađeni od kovanog gvožđa, naši kreveti predstavljaju sinonim za udobnost i kvalitet, a zahvaljujući inspirativnom radu naših dizajnera svaki model predstavlja jedinstveno umetničko delo. Do impozatnih oblika od kovanog gvožđa dolazi se predanim i vrednim radom naših majstora i zanatlija koji ručno kuju i spajaju svaki element. Tako dobijamo proizvode besprekornog izgleda koji se savršeno mogu uklopiti u različite stilove uređenja enterijera.
Kreveti od kovanog gvožđa su sasvim sigurno onaj komad nameštaja koji je nedostajao u vašem životnom prostoru kako biste od njega stvorili istinsko dekorativno remek-delo. Zato se opredelite za jedan od naših modela kako bi vaša spavaća soba zaista postala savršeno mesto za opuštanje. Enterijer možete upotpuniti i sa određenim dodacima u vidu noćnih stočića iz našeg asortimana, koji se savršeno uklapaju uz svaki krevet, a time unosite i dodatnu dozu šarma u sam prostor.
ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Sistem "KLJUČ U RUKE"

Prepustite nama kompletno izvođenje radova po Vašem ili našem projektu.

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima