Nameštaj Oganj | OPREMA ZA KAMIN

Oprema za kamin

-20% !
Namešaj Oganj - kategorija kamin - artikal - Gato

Gato

  • 78 €
  • 97 €
-20% !
Namešaj Oganj - kategorija kamin - artikal - Harpije

Harpije

  • 198 €
  • 248 €
-20% !
Namešaj Oganj - kategorija kamin - artikal - Branen

Branen

  • 86 €
  • 108 €
-20% !
Namešaj Oganj - kategorija kamin - artikal - Ukar

Ukar

  • 66 €
  • 82 €
Kamini su sami po sebi veoma upečatljiv detalj u svakoj prostoriji i u dom unose izuzetno toplu i prijatnu atmosferu. Zbog toga je podjednako važno da svoje kamine upotpunite adekvatnom opremom. Uz elegantne kamine najbolje se slaže oprema od kovanog gvožđa, koja daje posebnu čar i čini predeo oko kamina znatno finijim i elegantnijim.
Svaki kamin, pored besprekorne fiunkcionalnosti, treba da pruži i odgovarajući estetski ugođaj - da bude proporcionalan, skladan i da sa svim svojim pratećim delovima i opremom čini celinu jednog enterijera.
Za opsluživanje kamina koriste se žarač, mašice, lopatica i metlica, koji stoje okačeni na postolju, a tu je i držač za drva. Svi ovi elementi nalaze se i u našoj ponudi, te odaberite model po svojoj meri i unesite u svoj dom fine komade od ručno kovanog gvožđa.
ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Najbrža isporuka

Isporuka artikala od 1 do 7 radnih dana

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.

Oganj enterijer

Proizvodni program firme NAMEŠTAJ OGANJ - čini dizajn i izrada stolica, stolova, kreveta, stočića, polica, lampi, lustera, ukrasa i detalja za enterijer u zavisnosti od želje kupca.

Unesite Vaš mail kako bi ste dobijali informacije o novim proizvodima