Nameštaj Oganj | TRPEZARIJSKI STOLOVI | Artikal: PLANUS

Trpezarijski stolovi - rustic line

Oganj-namestaj
Planus* proizvod i fotografije na ovom sajtu vlasništvo su firme OGANJ CONSTRUCTIONS i svako neovlašćeno kopiranje i korišćenje fotografija podleže krivičnoj prijavi po zakonu o autorskim pravima

Planus je sto koji odlikuje elegantna gvozdena konstrukcija izrađena prema kreativnim idejama naših dizajnera. Tim za kontrolu kvaliteta posebnu pažnju obraća na spojeve i celokupni izgled elemenata, te odobrava puštanje u promet. Boje koje koristimo za premazivanje su patentirane i mogu se upotrebljavati samo u našoj fabrici. Planus možete nabaviti sa drvenom, mermernom ili staklenom pločom, u skladu sa Vašim afinitetima i stilom uređenja prostora.
Oganj-namestaj

MERMERI I KVARCITI


U ponudi imamo veliki broj mermera, kvarcita, granita i oniksa. Ovi materijali su primaran izbor naših klijenata a mi ćemo pomenuti samo neke od mnogobrojnih.

EMPERADOR LUCIDO


Zemlja porekla: Španija

DAINO


Zemlja porekla: Italija

PREMIUM WHITE


Zemlja porekla: Grčka

NERO MARQUINA


Zemlja porekla: Španija

PORT LAURENT


Zemlja porekla: Italija

VERDE GUATEMALA


Zemlja porekla: Indija

RAINFOREST GREEN


Zemlja porekla: Indija

DRVO


Prilikom izrade ploča za stolove i klub stolove najčešće koristimo hrast i jasen. Pored te dve vrste u stalnoj ponudi imamo i domaći orah, bukvu, američki orah, mahagoni i tikovinu. Sve vrste drveta su prvoklasne, impregnirane i imaju idealan procenat suvoće materijala između 11 i 12%.

JASEN

HRAST

AMERIČKI ORAH

MAHAGONI

TIKOVINA

STAKLO

Staklo je još jedan materijal koji imamo u ponudi za stolove i klub stolove. Radi Vaše bezbednosi, stakla mogu biti kaljena ili Pamplex. Takođe, staklo može biti u boji
(bronzano, dim sivo, belo,...), providno ili peskirano.

PROVIDNO STAKLO

FURNIRANI MEDIJAPAN

Ako želite savršenu teksturu drveta onda je furnirani medijapan pravi izbor za Vas. Listovi prirodnog drveta debljine 5 milimetara se u presama lepe za savršeno ravnu ploču medijapana i time se dobija ploča po želji. Ponuda furniranog medijapana je bogata i između ostalog sadrži hrast, američki orah, jasen,…

FURNIRANI MEDIJAPANISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Sistem "KLJUČ U RUKE"

Prepustite nama kompletno izvođenje radova po Vašem ili našem projektu.

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.