Nameštaj Oganj | KREVETI I NOĆNI STOČIĆI | Artikal: ORFEJ

Kreveti i stočići

Oganj-namestaj
Orfej

CENA: 1098 € 988 €  
dimenzije
sa donjom stranom
bez donje strane
900 x 2000
870
774
1600 x 2000
988
881
1800 x 2000
1022
913
U cenu su uračunate latoflex letvice!
U cenu nije uračunat dušek!

ZA VEĆE KOLIČINE ODOBRAVAMO POPUST!
* proizvod i fotografije na ovom sajtu vlasništvo su firme NAMEŠTAJ OGANJ i svako neovlašćeno kopiranje i korišćenje fotografija podleže krivičnoj prijavi po zakonu o autorskim pravima

Nazvan po čuvenom pesniku iz grčke mitologije, jasno je da krevet Orfej predstavlja svojevrsno umetničko delo koje zadivljuje svakoga ko se nađe u njegovoj blizini. Kao što je lepota Orfejeve muzike bila čudotvorna. Svaki element od kog je sastavljen ovaj krevet prelazio je iznova i iznova put od vatre do nakovanja. Često je bilo potrebno i više od 10.000 udaraca čekićem kako bi se dobili najfiniji detalji.
Oganj-namestaj
Oganj-namestaj


ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Najbrža isporuka

Isporuka artikala od 1 do 7 radnih dana

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.