Oganj-namestaj
Hera

CENA: 95 € 76 €  
NAPOMENA: cena je bez jastučeta!

*za ovaj proizvod možete na dnu ove strane pogledati boje za jastučiće

ZA VEĆE KOLIČINE ODOBRAVAMO POPUST!
* proizvod i fotografije na ovom sajtu vlasništvo su firme NAMEŠTAJ OGANJ i svako neovlašćeno kopiranje i korišćenje fotografija podleže krivičnoj prijavi po zakonu o autorskim pravima

Stolica Hera je novi modeli koji vam s ponosom predstavlja naš dizajnersko-inženjerski tim. Ovaj model se savršeno uklapa u različite stilove uređenja i oplemenju svaki prostor. Elementi na naslonu su ukovani, zagrevani do 1200 stepeni i udarcima spojeni, baš kao i "X" element u podnožju stolice. Tim u našoj fabrici koji se bavi kontrolom posebno obraća pažnju na spojeve i zavrsnu obradu stolice.
-20% !
Oganj-namestaj
Sedište plava
  • 23 €
  • 29 €
-20% !
Oganj-namestaj
Sedište žuta
  • 23 €
  • 29 €
-20% !
Oganj-namestaj
Sedište bordo
  • 23 €
  • 29 €
-20% !
Oganj-namestaj
Sedište krem
  • 23 €
  • 29 €
-20% !
Oganj-namestaj
Sedište siva
  • 23 €
  • 29 €


ISPORUKA

U PONUDI JE
ISPORUKA I MONTAŽA
NA TERITORIJI SRBIJE

Najbrža isporuka

Isporuka artikala od 1 do 7 radnih dana

Kvalitet

Svi proizvodi su RUČNO proizvedeni

24/7 Korisnička podrška

Pružamo podršku svim klijentima svim radnim danima u nedelji

Sigurna kupovina

Svaka porudžbina je sigurna i naručeni nameštaj sigurno stiže na Vašu adresu
Oganj ENTERIJER

VIZIJA

Brz razvoj novih tehnologija i njihova primena u proizvodnji doprineli su da vizuelizujemo buduće projekte u 3D tehnologiji i time sagledamo svaki detalj nečega što još nije izašlo iz proizvodnog pogona.

Nastojimo da pratimo nove trendove pa smo sa tim u vezi u mogućnosti da Vam ponudimo 3D projekte pozicija za koje ste se opredelili a sve na osnovu definisanih mera na terenu. Osim izrade 3D projekata za naše kupce vršimo i uslugu 3D projektovanja trećim licima.

Oganj ENTERIJER

Proizvodnja

Nakon toliko godina razvoja sopstvenih i usvajanja novih tehnologija, u prilici smo da ponudimo širok spektar raznih vrsta pripremnih i završnih obrada materijala što nas čini liderom na tržištu Srbije i regiona. Međutim, često vlada pogrešno mišljenje kod naših potencijalnih kupaca da je kovanje jedino što je potrebno da se izradi jedan proizvod od kovanog gvožđa. Iza svakog našeg proizvoda stoji čitav tim ljudi koji su svojim znanjem, trudom i iskustvom doprineli da svaki naš proizvod zadovolji i najmanju želju potencijalnog kupca. Pogledajte našu galeriju slika proizvodnje i 3D projekte koje naša tehnička služba izradila.