OGANJ nameštaj | AKCIJA !
stolice

PUSTI BAŠTI NA VOLJU

Kako biste se osećali da dobijete mogućnost kreiranja oaze mira uz notu neprikosnovene elegancije baš u vašem dvorištu? Osvrnite se na našu liniju baštenskog nameštaja, stvorenu da ugodi svim vašim čulima ujedno oživljavajući vaš prostor uz prve letnje dane. U nastavku je deo asortimana koji preporučujemo.
KAO IZ BAJKE?

Bajkovito, čarobno i nestvarno su pridevi koji se neretko pripisuju komadima našeg nameštaja od strane zadovoljnih klijenata. Ono što ga čini posebnim je činjenica da je svaki komad nameštaja ručno izrađen, što ga čini ekskluzivnim i jedinstvenim. Vodeći se tradicijom starom preko 50 godina, svaki pokret naših kovača ostaje trajno utkan u srž svakog elementa.To je naša realnost i bajka.
ZA DVORIŠTE ILI TERASU

S ponosom Vam predstavljamo naš novi proizvod - ljuljašku Nest. U pitanju je unikatna, ručno rađena ljuljaška. Izuzetno je praktična bilo da se nalazi u Vašem domu, bašti ili pak poslovnom prostoru ukoliko se radi o ugostiteljskom objektu. Našu ljuljašku odlikuje izuzetna udobnost i kvalitet izrade. U ponudi imamo širok spektar boja i dezena jastuka kao i izbor farbanja u svim tonalitetima RAL oznaka. Nosivost ljuljaške je do 200 kg.
SKORO PA VEČNO!

Inspirisani grčkom mitologijom sto Hefest i stolica Dionis predstavljaju kombinaciju koja u pogledu dizajna i kvaliteta izrade odoleva zubu vremena. Masivna i čvrsta konstrukcija od kovanog gvožđa opravdaće investiciju svojim rokom trajanja, bez sumnje. Snaga i kvalitet u spoju sa raskošom i šarmom!
BAŠTI NA VOLJU

Vaša bašta se definitivno neće protiviti druženju sa Atrija stolicama i Hron stolom u beloj boji. Bar do sada takav primer nismo čuli. Odaberite ploču od stakla, mermera ili punog drveta za Hron sto a Atrija stolicu obucite jastučićima u omiljenoj boji. Kafa sa prijateljima uz ovakav set na travnjaku ili terasi, zna da ulepša dan.
INSPIRISANI PRIRODOM

Detalji i oblici koje ćete sresti u prirodi pronašli su mesto i na ovim magičnim delima naših kovača. Stolica Irida i sto Protej . Ovo su proizvodi koje sa ponosom ističemo u prvi plan. U rukama vrsnih stručnjaka gvožđe zaista može postati magičan materijal. Nemojte se iznenaditi što prolaznici i komšije zastanu kad vide ovakakve komade nameštaja u vašem dvorištu.
UDOBNOST PRE SVEGA

Komfor i udobnost u našem slučaju nose ime Maron. Pod tim imenom fotelja, dvosed i tabure sigurno će se potruditi da momente pretvore u sate udobnog uživanja. Masivne jastučiće za sedište i naslon odaberite u željenom dezenu a celokupnu priču zaokružite Ferijas klub stočićem kompatibilnog dizajna i oblika.
KRALJICA MEĐU LJULJAŠKAMA

Autentična, ponosna, odvažna i jaka! Zavodi i očarava! Da! Mislimo na Euterpa ljuljašku. Impozantna i masivna celina, koju pominjemo i posmatramo sa dozom strahopoštovanja. Ova samouverena i graciozna kraljica među ljuljaškama nije za svakog. Ekskluziva za one koji znaju šta hoće!
LETO SA STILOM

Vreo letnji dan, kutak dvorišta skriven od očiju radoznalih prolaznika, bazen, osvežavajuće piće i dve Taida ležaljke. Vidite li sebe u ovakvom scenariju? Uz ručno kovane elemente i visoku dugotrajnost materijala Taida je otporna na sve vremenske prilike. Praktična i romantična.